Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor

Les mer

Personvern og informasjonskapsler

Sist oppdatert: 14.06.2021

Denne siden inneholder informasjon om hvordan Solution AS samler inn og behandler informasjonskapsler (såkalte cookies) og andre personopplysninger.
Våre brukeres tillit er det viktigste for oss. Derfor følger vi strenge rutiner for hvordan vi behandler og oppbevarer personopplysninger. Solution AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Generelle vilkår ved bruk av Solution.no:

Nettstatistikk

Solution AS bruker Google Analytics for å samle inn opplysninger over besøkende på solution.no. Opplysningene som samles inn gir statistikk over hvordan nettstedet brukes. Eksempler på dette er hvilke sider som besøkes, hvor lenge nettbesøk varer og hvordan brukere finner siden. Opplysningene gir oss ikke informasjon som navn og adresse. Alle opplysninger og informasjon som samles inn vises i avidentifisert form. Det betyr at vi ikke kan knytte opplysningene mot enkeltpersoner. Vi samler inn IP-adresser, men også disse vises i avidentifisert form.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser (f.eks Safari, Google Chrome eller Firefox) når du besøker nettsider. Det er disse informasjonskapslene som lar oss samle inn opplysningene som brukes til å føre nettstatistikk. De fleste moderne nettlesere godkjenner bruken av informasjonskapsler automatisk. Du kan endre hvordan din nettleser bruker informasjonskapsler ved å finne innstillingene i din nettleser. Om du bruker dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Vilkår ved påmelding av nyhetsbrev:

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi kan sende deg informasjon, nyheter og tilbud på e-post. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å følge en link på bunnen av e-postene vi sender.

Vilkår ved bruk av kontaktskjemaer:

Når du sender inn et kontaktskjema til oss (f.eks via «kontakt oss-siden»), vil vi bruke informasjonen til å behandle din forespørsel. Informasjonen lagres trygt i våre systemer og vil ikke brukes til andre formål. Dersom du ønsker at vi sletter din informasjon, kan du sende oss en e-post

Kontakt oss